Podjetje ALUTEH d.o.o. je trgovsko podjetje, ki ga odlikuje prodajni program s preizkušeno in priznano kakovostjo. Geografsko se osredotočamo predvsem na evropski prostor, vendar nam tržišča izven EU predstavljajo velik izziv. Naša odlična povezanost z različnimi gospodarskimi panogami - trgovanje z aluminijevimi zlitinami, livarska industrija, industrija vgradnega stavbnega pohištva, elektro industrija, prehrambna industrija, avto/moto industrija, prav ta razvejanost našega podjetja na različne panoge predstavlja našo prednost, ki nam tudi v kriznih časih omogoča obstoj in razvoj ter nas postavlja pred vedno nove izzive.
Hkrati pa nas opominja, da je treba vedno znova iskati nove trge in nenehno širiti svoj prodajni program.
Želimo razumeti pričakovanja naših kupcev, hkrati pa skrbeti za varstvo okolja in zdravje naših zaposlenih. Želimo si utrditi položaj med najpomembnejšimi dobavitelji barvnih zlitin za področje barvne metalurgije, predvsem livarstva, tako v Sloveniji kot v širšem evropskem prostoru.
Zavedamo se, da nas naša vizija zavezuje k visokim standardom in odličnosti, pa vendar, to je naša pot, ki smo si jo začrtali in po kateri trdno stopamo naprej, v iskanju še boljših možnosti ponuditi obstoječim in potencialnim novim kupcem predvsem čim bolj kvalitetne in cenovno konkurenčne proizvode.

Na vrh