Glavni prodajni program podjetja Aluteh d.o.o. so aluminijeve in cinkove zlitine različnih zahtev po DIN standardu, in sicer: EN AB 46000-AlSi9Cu3(Fe), EN AB 44300-AlSi12(Fe), EN AB 47100 -AlSi12Cu1(Fe), EN AB 43400-AlSi10Mg (Fe), AlMg3, AlMg3Si, AlMg5 in druge. Po željah naročnika izdelujemo tudi bolj zahtevne specialne aluminijeve zlitine, kot so: AlSi11, AlSi9Mg in druge.
Kakovost aluminijevih zlitin se stalno preverja s kemično analizo na spektrometru SPECTRO, prav tako se redno preverjajo vse vhodne surovine.
Vse naše aluminijeve zlitine, ki jih tržimo, so tako v skladu z vsemi predpisanimi standardi in normami ter s specifikacijami naših naročnikov.
Poleg aluminijevih zlitin vam lahko ponudimo tudi tlačne ulitke iz aluminija, finalno obdelane, kakor tudi izdelavo tlačnih in obrezilnih orodij za tlačno livarstvo. Naše podjetje je ekskluzivni zastopnik podjetja International Chips iz Italije, za prodajo plastičnih prizem za trovaliziranje in bobnanje tlačnih ulitkov in drugih artiklov. Smo tudi ekskluzivni zastopnik podjetja Foliatec iz Nemčije za slovensko in hrvaško tržišče.

Zakaj izbrati naše podjetje:

  • sledimo najnovejšim trendom in tehnologijam na področju barvne metalurgije;
  • nenehno nadgrajujemo svoje znanje in kakovost našega prodajnega programa;
  • cene naših produktov so v idealnem razmerju med kvaliteto in ponudbo;
  • vedno spoštujemo dogovorjene roke dobav;
  • krasi nas odličnost, hitra odzivnost ter predvsem prilagodljivost kupcem in tržišču;
  • vzpostavljen imamo sistem zagotavljanja kakovosti EN ISO 9001:2008 za področje barvnih kovin in zlitin.

Aluminij zlitine

Aluminij zlitine

Aluminijeve zlitine imajo boljšo livnost in boljše trdnostne lastnosti. Prednosti aluminijevih zlitin so: majhna specifična teža, dobra korozijska obstojnost, dobra obdelovalnost, čista in gladka površina, nemagnetnost.

Preberi več...

Tlačno litje, tlačni ulitki in orodja

Tlačno litje, tlačni ulitki in orodja

Podjetje ALUTEH d.o.o. zastopa tudi področje tlačnega litja aluminijevih zlitin in področje izdelave tlačnih in obrezilnih orodij za potrebe tlačnega litja.

Preberi več...

Plastične prizme za trovaliziranje

Plastične prizme za bobnanje/trovaliziranje tlačnih ulitkov. Sodelujemo z mednarodno priznanim podjetjem INERNATIONAL CHIPS iz Italije.

Preberi več...

Foliatec proizvodi

Izražanje svoje individualnosti še nikoli ni bilo lažje - tako je FOLIATEC pravi naslov v iskanju širokega spektra rešitev za široko potrebo. Da izstopite iz množice.

Preberi več...

Na vrh